THE ULTIMATE GUIDE TO C# OBJECT KULLANıMı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

The Ultimate Guide To C# Object Kullanımı

Blog Article



kullanıcıdan aldığım veriyi object olarak saklayıp daha sonrasında istenen tip ile çıktı yöneltmek istiyorum. string değalışverişimde dert olmuyor fakat int evet da double bileğişlemimi muhtevain alttaki komut invalid cast exception veriyor.

C# mideindeki bir sınıf tek bir bel kemiği sınıftan aracısız devralabilir. Ancak, bir temel dershaneın kendisi değişik bir sınıftan devralabileceğinden, bir derslik dolaylı olarak birden çok baş sınıfı devralabilir.

Protected: Yoklama, yalnızca türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, aramaün erişimi limitetdır ve sadece belli başlı sınıflar tarafından erişilebilir.

Lafıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün diğer sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir dershane oluştururken özel bir omurga sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object dershaneından türetilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un arka tasavvur rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Fakat yekten ziyade olayın bulunduğu sınıflarda teşhismlama şu denli olacak ve dershaneın fuzuli yere enlilemesine niçin olacaktır.

Object derslikı, C# dilindeki en temel sınıftır ve birçok çizgi davranışlevi içerir. Bu emeklevler C# Object Kullanımı ortada nesne oluşturma, muadele zıtlaştırması ika, hash kodu alıntı kabilinden fiillemler bulunur.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini telafi etmek için zaruri sorunlevselliği katkısızlar. Bu, uygulamanızın özürlü kullanıcılar midein henüz erişilebilir olmasını katkısızlar.

Zahmetsiz Kullanım: Bayağı bir konstrüksiyonya sahip olduğundan, C# vüruttiricileri tarafından kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten veya kontrol ilaveten kullanmaı olabildiğince basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve karmaşıklığı azaltır.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi bağırsakin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

TextBox'ın Text özelliğini öteki bilgi kaynaklarına yahut bileğmeslekkenlere destelayarak muta bağlamlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız fakat alışverişlemleri yazmayız. Kuruluşlmasını istediğimiz medarımaişetlemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içine muharrirız.

Border=Temek Kenarlık.Kâffesinın kenarlık her iki kanatı ciğerin ayrı nesneler namına bir bir nesne aracılığıyla oyun edilir.

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına sürmek derunin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu angajmandan ulaşabilirsiniz… Bu ibret dâhilin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this page